Volg Dagaanbieding NU! op twitter
Dagaanbieding Nu! - de beste en goedkoopste dagaanbiedingen en aanbiedingen van de week

Dagaanbieding NU: Dagelijkse aanbieding overzicht met alle dagaanbiedingen.

Vakantie aanbiedingen en andere eendags aanbiedingen en koopjes.
Mis nooit meer een dag aanbieding van de beste dagelijkse aanbiedingen online!
Nieuwsbrief Dagelijks per e-mail!
Meld je aan voor de nieuwsbrief
iPhone App Android App
Dagaanbieding van PriceAttack

Dagaanbieding van PriceAttack
« Overzicht van alle dagaanbiedingen

Dagaanbieding

Smart Wifi Stekker, o.a. voor Amazon Alexa, Google Assistent - Deze slimme stekker stop je in een stopcontact, je opent je smartphone en kan zo de slimme stekker koppelen aan de app, om zo je slimme stekker aan of uit te zetten of bijv. de timer in te stellen, en aan te geven wanneer hij aan of uit moet gaan, en zodoende nooit meer te vergeten om een lamp uit te zetten.Zo vergeet je nooit meer de stroom af te zetten van een apparaat of van een verlengsnoer met meerdere apparaten die daarop aangesloten zijn, handig en vooral zuinig.
Smart Wifi Stekker, o.a. voor Amazon Alexa, Google (..)
€ 23,95
Bestellen
iPhone App

Android App

Oude dagaanbiedingen van PriceAttack

Dagaanbieding van PriceAttack
Smart TV Mini-keyboard - Heb je een Smart TV en geen los toetsenbord? Dan weet je er alles van... Je hebt een TV met allerlei toeters en bellen, maar de bediening gebeurt via een
Smart TV Mini-keyboard
verlopen
€ 19,95
Heb je een Smart TV en geen los toetsenbord? Dan weet je er alles van... Je hebt een TV met allerlei toeters en bellen, maar de bediening gebeurt via een "normale" afstandsbediening.Probeer dan maar eens te surfen via de aanwezige internet browser. Of zoek op Spotify maar eens je favoriete nummer...Gelukkig is de oplossing dichterbij dan je denkt. Deze draadloze Smart TV Mini-keyboard tovert jouw Smart TV om in een een echt slimme TV: eenvoudig te bedienen met toetsenbord én muis (touchpad(...)
Dagaanbieding van PriceAttack
Herlaadbare laserpointer - Voor de kenners, we hebben het hier over een superfelle, maar legale 5mw 6505nm rode en 532nm groene laser. Focusbereik tot 5 kilometer (!), lichtgewicht en met een ingebouwde accu.Een dergelijk sterke laser is tof om de bink mee uit te hangen, maar ook professioneel erg bruikbaar. Als leraar of tijdens een presentatie wijs je ook vanuit de verste hoek achterin (de klas) haarscherp iets op een bord aan. De groene laserbeam is ook bij daglicht goed zichtbaar. Diep de bossen in of een nachtel(...)
Herlaadbare laserpointer
verlopen
€ 21,95
Voor de kenners, we hebben het hier over een superfelle, maar legale 5mw 6505nm rode en 532nm groene laser. Focusbereik tot 5 kilometer (!), lichtgewicht en met een ingebouwde accu.Een dergelijk sterke laser is tof om de bink mee uit te hangen, maar ook professioneel erg bruikbaar. Als leraar of tijdens een presentatie wijs je ook vanuit de verste hoek achterin (de klas) haarscherp iets op een bord aan. De groene laserbeam is ook bij daglicht goed zichtbaar. Diep de bossen in of een nachtel(...)
Dagaanbieding van PriceAttack
Bluetooth Design USB FM Transmitter - Bepaal nu zelf welke muziek er op de radio speelt! Sluit simpel je smartphone, tablet of MP3-speler draadloos via Bluetooth of USB aan op deze kleine FM-zender en je beluister je eigen muziek op je radio, alsof het een radiozender is.Kies een zwakke radiofrequentie om met je FM transmitter in te breken en je eigen muziek te beheren, zonder reclames, non-stop! De FM frequentie stel je (met de meegeleverde afstandsbediening) nauwkeurig in per 0.1 MHz (87.5-107.9 MHz) en wordt weergegeven op h(...)
Bluetooth Design USB FM Transmitter
verlopen
€ 19,95
Bepaal nu zelf welke muziek er op de radio speelt! Sluit simpel je smartphone, tablet of MP3-speler draadloos via Bluetooth of USB aan op deze kleine FM-zender en je beluister je eigen muziek op je radio, alsof het een radiozender is.Kies een zwakke radiofrequentie om met je FM transmitter in te breken en je eigen muziek te beheren, zonder reclames, non-stop! De FM frequentie stel je (met de meegeleverde afstandsbediening) nauwkeurig in per 0.1 MHz (87.5-107.9 MHz) en wordt weergegeven op h(...)
Dagaanbieding van PriceAttack
Anti-diefstal waterdichte rugzak, met externe USB aansluiting - Met deze mooie en waterdichte rugzak kun je met een gerust hart de drukte inlopen. De rugzak is ontworpen met het doel zakkenrollers geen kans te geven iets uit je tas te pakken. De ritssluiting van het hoofdcompartiment is verborgen en hetzelfde geldt voor verschillende losse vakjes: voor je mobiel of pinpas bijvoorbeeld. Voor jou gemakkelijk te vinden, voor de dief niet. Daarnaast is het materiaal van de rugzak snijvast. Met geen mogelijkheid is er even snel doorheen te snijden dus, ges(...)
Anti-diefstal waterdichte rugzak, met externe USB a(..)
verlopen
€ 39,95
Met deze mooie en waterdichte rugzak kun je met een gerust hart de drukte inlopen. De rugzak is ontworpen met het doel zakkenrollers geen kans te geven iets uit je tas te pakken. De ritssluiting van het hoofdcompartiment is verborgen en hetzelfde geldt voor verschillende losse vakjes: voor je mobiel of pinpas bijvoorbeeld. Voor jou gemakkelijk te vinden, voor de dief niet. Daarnaast is het materiaal van de rugzak snijvast. Met geen mogelijkheid is er even snel doorheen te snijden dus, ges(...)
Abonneren op de RSS feed van Dagaanbieding Nu! Alle dagaanbiedingen iPhone app uitleg All rights Reserved © 2010-2011 www.dagaanbiedingnu.nl